lördag 30 april 2011

Hon Ar Tillbaka.

Mumin ar svinforbannad och foljer efter och vaser. Men anda. Lyckan.

torsdag 28 april 2011

Hon Ar Borta.

Det som hander.

Saga smet fran Berget i mandags och ar totalt uppslukad. Utekatter kan vara borta lange jag vet men Saga ar ingen utekatt just for att jag lovade mig sjalv att aldrig ha utekatter mer efter olyckorna med Vilda och PimPim. Pojkvan och flera andra ar ute och letar efter henne och det finns aven lappar uppsatta runt omkring omradet. Men jag tvivlar pa att hon kan fangas aven om man ser henne. Jag hoppas att hon klarar sig tills jag kommer hem pa mandag och varje gang det kommer sms ar jag livradd att lasa det samtidigt som jag hoppas att det ar goda nyheter.

/ Anna


tisdag 26 april 2011

Jag Borde Inte Vara Har Nu.

Och det varsta ar. Pa andra sidan jorden kan man inget gora.

måndag 25 april 2011

Imorgon.

Tanker jag testa ett indiskt natt-tag.

Ner For Berget Kom Vi.

Och man bara hej alla inre organ .... sitter ni dar ni ska eller?

söndag 24 april 2011

Om Att Vara Livradd.

Igar akte vi buss upp till bergen. Ni som har varit i Indien vet hur de indiska bussarna ser ut. Ni som inte har varit i Indien kanske kan tanka er hur de indiska bussarna ser ut? Det ar inte sa svart. Lagg till daliga indiska vagar. Lagg till stup pa flera hundra meter rakt ner. En indisk busschauffor(till en indisk buss passar det bra). Adda sedan ett skyfall med vattenfyllda vagar.


Det later inte sa bra va? Aven om man bara laser om det.

Det tyckte inte jag heller. Jag tankte nu dor vi. Pa riktigt.

Ikvall.

Gar jag och Karro en indisk matlagningskurs.

Lite Annorlunda.

Vart badrum i Varkala saknade totalt tak. Vaggar fanns dock. Annars inte mycket till rum om man ska vara noga sa? Iallafall sa var man tvungen att ha solglasogon pa sig nar man kissade. Liksom ga ut fran bungalow till badrum utan tak. Pa med solglasogon Kissa. Ga in i bungalow igen. Solglasogon av.

Nationalpark.

Vi sag nog en elefantbebis. Tror vi. Fotobevis finnes.

fredag 22 april 2011

Hybris.

Nastan en hel vecka i Indien och varken jag eller Karro ar magsjuka. Nagot vi poangerar ungefar sjutton ganger om dagen. Jag ar min mages basta van och tror mig snart kunna att vad som helst mer eller mindre. Vantar bara pa att Indien ska sla tillbaka och det med besked. Dumma dumma mig.

Kommer Inte In Pa Facebook.

Och ni tanker. Men for boveln hon ar pa semester. Vad gor hon pa Fejjan? Kan ni inte beratta har vad ni gor istallet? Pretty Please.

torsdag 21 april 2011

Men Om Man Ska TukTuk.

Kan forarna bli superarg. Indier kan skrika om det vill sig. Men nar de borjar jiddra om att tillkalla polis. Da far man ta en vanlig taxi istallet. Och tank. Man kan lara sig en himla massa om indiska gudar samtidigt. Och det ar som alla vet myckte bra.

Pa Buss Med Indier.

Man kan vara valdigt manga men alla ar glada och fram kommer man.

onsdag 20 april 2011

Allt Ar Relativt.

Och nar man pratar med en indisk tjej som maste aka tag i fyra dagar for att komma hem (tank nastan Burma) ... ja da kanns fem timmar hem till Malung mer som nastgards faktiskt.

Imorgon Nationalpark.

Vi latsas alla lite att elefanterna och tigrarna som bor dar behagar att visa sig nar vi dyker upp. Fast garna pa lite avstand tack.

tisdag 19 april 2011

Tredje Dagen I Indien.

Ingen har magsjuka eller sa. Nastan vart att sittdansa en smula.

Fem Koer Senare.

Gissa vem som lyckades kopa en tagbiljett tillbaka till Goa. Just det. Damn I am good! Pa en svettig och varm tagstation dessutom.

Man Tanker Pengar.

Forst varsta grejen nar visakortet inte fungerar alls. Sedan basta grejen nar man byter bank och visakortet fungerar. Mmm pengar sjukt bra i Indien. Ni far ta mig pa orden rakt av far sa ar det.

Tag i Indien.

Tolv timmar tag i Indien. Valdigt spannande. Man vet ju inte sa noga vad som hander. Kommer man fram? Nar kommer man fram och vad ar det for nagot som de serverari sma lador pa taget. For att inte tala om cliffhangern ifall man komme bli sjuk eller inte. Men det blev man visst inte och det finns hotell aven om man anlander klockan tre pa natten. For klockan tre pa natten jetlaggad och sliten ar man verkligen inte Mycket Tuff Resenar.

söndag 17 april 2011

Mumbai.

Flygplatsen. Man tanker att det ar lite annorlunda. Men det kan ocksa vara for att man knappt ar vaken. Hur ska man veta?

lördag 16 april 2011

Hej Då Sverige.

Spånga-Arlanda-London-Mumbai-Goa.

fredag 15 april 2011

Klart Indien Blir Fina Fisken.

Men det trillar ändå en liten tår när man säger hejdå till Pojkvän för att åka till andra sidan jorden i ett par veckor.

torsdag 14 april 2011

Rätt Ofestligt.

Lägga in en räkning som ska dras när jag är i Indien och vara lite ivrig och skriva en femma för mycket. Tretusenfemhundra är en sak och trettiofemtusen är en annan sak. Det hade blivit rätt ofestligt att försöka lösa det i Indien..

Saker Som Man Inte Gör Så Ofta.

Springer ner för en rulltrappa utmanad av de båda ingenjörerna (hence rulltrappan gick uppåt). Du såg festligt koncentrerad ut var omdömet när alla tagit sig ner. Tydligen en bra sak att vara festligt koncentrerad eftersom man kommer ur äventyret med noll antal brutna ben i kroppen. Nästa gång någon säger till mig "du vågar aldrig" ska jag säga NEJ och tänka att jag ändå är 36 år.

onsdag 13 april 2011

Inte Nog Med Det.

Gissa vem som ska ett glas vin med Erika i Stockholm på fredag ?

Balen.

Mellan packning inför Indien porrsurfar jag balklänningar på Blocket. Frisör är bokad för frisyr. Grymt nöjd med vad vi kom fram till i hårväg när vi lunchade/spånade idag. Vad tror ni om blått förresten? Skulle det kunna vara något? Tack för lån av bilden Blocket.

Men Så Stora Ska De Väl Inte Vara.

Färga ögonbrynen på salong? Sämsta idén i världen visade det sig.

Jag Ska Se Petter.

Mail: Vill du ha biljett till Petter när han kommer till GBG juni? Säg till i sådant fall. Man bara jo-men-visst-tusen-tusen-tack-rara.

tisdag 12 april 2011

Hängslen och Livrem.

Inför Indienresan har jag agerat sambandscentral och fördelat telefonnummer med ljusets hastighet. Pojkvän har Karros nummer, Karros pojkväns nummer och Karros föräldrars nummer. Mina föräldrar kommer få Karros nummer, Karros pojkväns nummer och Karros föräldrars nummer och Pojkväns nummer. Karro har fått Pojkväns nummer och mina föräldrars nummer. Vem som har mitt nummer är lite osäkert, det var där någonstans jag tappade tråden. Men det märker jag när det ringer.

Mina Tankar.

Indien 57% Diverse löplopp 15% Bal 9 % Jobbet 12 % Sommarsemestern 4 % Trams 3 % Övrigt 0 %.

måndag 11 april 2011

Det Skulle Man Kunna.

Tre sista dagarna kan jag tänka mig att tillbringa här. Vän av ordning kanske undrar jag ska tillbrina den första 1½ veckan och det kan ju vän av ordning roa sig med att undra en stund.

Sju Flickor.

Jag och sex kompisar drar iväg en helg till Köpenhamn i september. Efter mer än en månads mailade verkar vi ha nått någon form av genombrott. Det känns i luften. Är mycket nöjd. Vilken vecka som helst kan vi ha kommit fram till den exakta helgen. Exakta helgen, mycket bra uppfinning. Stay Tuned.

Och Saga Låter Hälsa.

Plötsligt händer det tänker Saga och kollar för sjuttiotolfte gången med nästan en sjuklig besatthet ifall någon kanske glömt stänga källardörren. Det är aldrig någon som glömt stänga källardörren hittills men hur ska man veta låter Saga hälsa som tycker det är ett jävla aber med ordning och reda (nu när källaren är Sjukt Spännande).

söndag 10 april 2011

Nästa Vecka.

Hårkonsultation. Inför balen i maj. Jag är helt tom på idéer.

Till Indien.

Bär det av med Karro förresten.

Naanbröd.



I fredags bjöd jag och Pojkvän hem en hoper människor på lite indisk mat. Pojkvän lagade allt och det enda jag gjorde var att platta till degen till naanbröden och lägga på plåten. Det där tillplattandet kan man väl tycka lite si och så om ifall det verkligen blev så platt? Och om det är rätt att efter några öl och ett visst mått av hybris lägga ut på Fejjan att det är jag som gör egna naanbröd när det enda man åstakommer i själva tillverkandet är ett synnerligen misslyckat tillplattande.

fredag 8 april 2011

Gemensamhetslunch På Kontoret.

Ifall man vid veckans slut inte tröttnat på sina kollegor finns det tillfälle att just tröttna på sina kollegor. Tillfället ges över lunch. Avgång mot resturangen 11.30. Den som inte är med kan räkna med att bli utfryst. Högaktningsfullt. A. XXX.

Jättemärkligt Verkligen.

Varenda år. Alltid samma lika. Hela kontoret vill ha semester samma lika veckor. Många tillfällen då det är fint att tycka samma lika finnes. Men när det gäller kontor och semester bättre olika annorlunda. Mer cliffhanger än så. Svårt att uppbringa för tillfället.

torsdag 7 april 2011

Off With Their Heads

Min Bibel Från Nästa Lördag och Framåt.

Nästa vecka bär det av.

De Nya Ingenjörerna.

Är som en frisk vitaminkick! Nyss scannade jag och Ingenjör Ett in en fin teckning av en snopp som vi sedan skickade till Ingenjör Två. Sedan när Ingenjör Två fick det och skyllde på oss sade vi att han gjort det själv bara för att få uppmärksamhet. Då ville han skvallra för Fallskärmsjägaren. Så himla barnsligt av honom.

Hej!

Nu är jag tillbaka igen. Gjort nått skoj sen sist?

måndag 4 april 2011

Förlåt Bloggen.

Det är bara så himla mycket nu. Kan vi höras om en strax istället?

fredag 1 april 2011

Så I Afton.

En slags "Vi Känner Varandra Lite Flyktigt/ Jobbmingel Stå Och Vara Trevlig AfterWork ". Vilka lustigheter ska ni ha för er i afton?